Manichiura

Manichiura si pedichiura


Mainile sunt cea mai vizibila parte a corpului, insa sunt si cele care suporta cele mai multe abuzuri iar in ciuda acestui fapt ele trebuie sa fie in acelasi timp si foarte gratioase. Frumusetea mainilor este pusa in evidenta de o manichiura excelenta, foarte bine finisata.


Fie ca vei opta pentru o manichiura clasica sau french, cu strasuri speciale, ornamente adezive, fie ca-ti doresti extensii de unghii false si creatii in gel sau o manichiura grafica realizata de profesionistii nostri, vei putea alege din gama noastra de modele sau iti vom crea propriul model personalizat.

Manichiura perfecta pentru o mireasa speciala


Detaliile fac diferenta atunci cind vine vorba de cea mai importanta zi din viata ta. Esti seducatoare, puternica, ambitioasa si trebuie sa arati perfect. Daca mireselor “in tendinte” le sugeram o manichiura colorata, in contrast cu rochia alba, celor elegante li s-ar potrivi o manichiura frantuzeasca, care le confera un aer clasic.


Daca esti o mireasa glamour, atunci alege o manichiura stralucitoare, stilizata cu cristale, al carei efect este magnific, iar daca esti romantica, opteaza pentru o manichiura simpla si delicata. Ca sa te poti hotari, iti oferim citeva idei de manichiura perfecta pentru ziua nuntii.


Copyright 2017 © Zeita Frumusetii
Toate drepturile rezervate.