Solar

Solar


Bronzul artificial a castigat in ultimii ani o pozitie inalta in optiunile de infrumusetare ale femeilor, care doresc sa arate bine fara prea mult efort. Solarul este potrivit pentru toate tipurile de tenuri, dar e indicat sa fie evitat de catre persoanele cu pielea foarte sensibila.


Timpul in care te poti expune razelor artificiale se incadreaza intre 5 - 20 de minute. In interiorul aparatului de bronzat gasesti butoane care iti permit sa controlezi intensitatea, ventilatia si chiar sa asculti muzica preferata.


Solarul controleaza cantitatea de raze UV care se reflecta asupra pielii, amelioreaza circulatia singelui si, prin scurtarea timpului de expunere la soare, accelereaza procesul de bronzare. Pentru ca bronzul artificial usuca pielea, este de asemenea ameliorat aspectul acneei. E indicat ca in timpul expunerii la solar sa fie folosite crème speciale, care atrag razele UV catre piele, accelerind bronzarea, hranind si catifelind pielea in acelasi timp. Atentie! Solarul nu se recomanda persoanelor sub 16 ani. Incepe intotdeauna cu un numar mic de minute, pe care il cresti treptat si nu depasi niciodata 20 de minute de solar.


Copyright 2017 © Zeita Frumusetii
Toate drepturile rezervate.